Tendinte in materie de nunti pentru anul 2018

Tendinte in materie de nunti pentru anul 2018

The International Academy of Wedding and Event Planning a lansat raportul internațional privind tendințele nunților anului 2018.
Acesta a fost realizat în parteneriat cu cei mai renumiți specialiști internaționali în organizarea de nunți. Raportul realizat de Wedding Academy cuprinde predicțiile pentru trendurile dominante în 2018 în ceea ce privește locațiile, temele, stilul și decorul, fotografiile, cateringul și florile.
Trendurile pentru nunti sunt inspirate din arte, design, modă și design de interior. Dacă în ultimii doi ani au fost în tendințe accentele metalice, alama este metalul anului 2018.

Millennial pink a fost una dintre culorile cele mai îndrăgite, dar anul acesta vor predomina tonurile de roz pudrat și culoarea anului conform Pantone, Ulraviolet și nuantele de lavanda.

În ceea ce privește meniul pentru nunți, David Tutera, renumitul organizator de nunți de la Hollywood este de părere că anul acesta open bar-urile vor fi înlocuite de baruri unde se va servi un singur tip de cocktail, vinuri rose sau whiskey. Tot mai multe cupluri optează pentru un catering modern. Acesta implică și alegerea unui meniu vegetarian sau vegan pentru invitați.

Decorul nunților anului acesta va fi dominat de modele geometrice, îndrăznețe, inspirate din stilul anilor 1920, minimalism sau Art Nouveau. Catifeaua va fi unul dintre materialele cele mai utilizate datorită versatilității și strălucirii pe care o imprimă oricărui spațiu.
Cu o experienta de peste 17 ani , Salt & Pepper Catering va oferă consultanta in domeniul organizării nunților și evenimentelor speciale si va pune la dispozitie preparate culinare inedite , locatii de exceptie , logistica , aranjamente florale si va creeaza o atmosfera feerica a evenimentului mult visat.Suna acum
Locatie