Evenimente în aer liber

About This Project

Despre evenimente şi magie sau de ce să organizezi un eveniment în aer liber

Un eveniment necesită timp, energie, buget, echipă și nu numai. Dar cel mai important: ne face inima să bată mai tare. Vrem ca invitaţii să rămână până la sfărșit, să fie atmosferă și multă voie bună. Totul începe cu o idee. Sărbătorim, aniversăm, inaugurăm sau organizăm nunta visurilor noastre. Și de aici totul se derulează pe fast forward. Multe căutări, întâlniri, bucurii, și poate și dezamăgiri…

Nu este greu să fiţi altfel și nici să construiţi acel moment deosebit de care aveţi nevoie pentru contextul dvs. Important este să fiţi deschis către nou și să lăsaţi creativitatea să prindă aripi.

Organizaţi un eveniment în aer liber

Cu siguranţă locaţiile din orașul dvs sunt cunoscute, iar evenimentele care pot avea loc acolo nu mai ascund nicio surpriză. Și, cum și dvs cunoașteţi aceste aspecte, la fel se întâmplă și în cazul invitaţilor dvs. Gândiţi-vă și, mai ales, răspundeţi sincer. Nu-i aşa că, măcar o dată în viaţa dvs, aţi spus: Mergem la evenimentul lui x, dar stăm doar o oră, știu deja ce se va întâmpla.

Evenimente in aer liberUnul dintre avantajele oferite de organizarea unui eveniment în aer liber se referă tocmai la acest aspect: puteţi crea ceva unic. Puteţi personaliza și individualiza până în cel mai mic detaliu, iar efectul obţinut va fi, cu siguranţă, wow! Deci, primul pas este decis. Veţi face un eveniment în aer liber. Acum alegţi locaţia. Poate fi grădina casei dvs dacă locul permite acest lucru sau piaţa civică din oraș sau parcarea unui hipermaket sau un parc și variantele sunt infinite.

Și acum alegerea cea mai interesantă: cortul și tot ceea ce înseamnă personalizarea sa, astfel încât, totul să fie perfect pentru subiectul evenimentului dvs. Luaţi în calcul tot ceea ce este important: număr de persoane, suprafaţă, dacă aveţi nevoie de mese și de scaune, dacă happeningul gândit de dvs implică proiectarea unui film sau o scenă pe care să se desfășoare un spectacol live al unei trupe celebre.

Vă puteţi imagina? Haideţi să facem acest exerciţiu. Închideţi ochii și gândiţi-vă că sunteţi îmbrăcaţi în ţinuta adecvată pentru context și că pășiţi pe un covor roșu care vă conduce către o sală atât de frumos luminată de candelabre de cristal. Și, pentru că este seară, ochii vă sunt atrași tocmai de acesată lumină, iar când vă ridicaţi privirea observaţi că puteţi privi cerul și stelele, deoarece cortul este transparent. Și totul pare a fi un basm. Sau, de ce nu, totul poate fi exotic sau foarte fresh, urban sau bal mascat. Gazon, lampadare, flori, drapaje, food design. Totul înseamnă personalitate! Iar invitaţii dvs se vor bucura de o locaţie spectaculoasă și de aer liber fără a exista emoţii din partea capriciilor meteo.

Nu-i așa că este magic? Și pentru a vă convinge mai jos găsiţi câteva fotografii care vă vor convinge.

Salt and Pepper Catering Bucuresti vă poate furniza un astfel de cort pentru evenimente in aer liber

Suna acum
Locatie