Arta de a face catering

About This Project

Catering – un concept la nivel înalt

Când iubești ceea ce faci lucrurile se schimbă. Se transformă în magie. Nu prepari un simplu fel de mâncare, ci pui toată pasiunea și cunoașterea ta astfel încât rezultatele să se transforme în amintiri de neuitat.

George Enescu spunea odată că important în artă este să vibrezi tu însuți și să-i faci și pe alții să vibreze, iar serviciile noastre de catering respectă în totalitate acest lucru. Salt and Pepper Catering Bucuresti înlătură banalitatea și oferă clienților o experiență magică, vibrantă, ducând conceptul de catering la cel mai înalt nivel.

Preocuparea pentru un stil de viață sănătos și pentru servirea unor preparate amețitor de delicioase, personalizate fiecărui eveniment, sunt datorate unor servicii de catering cu tradiție și ne recomandă să fim partenerii dumneavoastră în cele mai importante momente. Și, pentru că oferim unicitate evenimentelor și satisfacem orice gusturi în materie de artă culinară, Salt and Pepper Catering Bucuresti a devenit lider în domeniul serviciilor de catering. Credem cu tărie că perfecțiunea culinară stă în detalii și în ingrediente atent selecționate, iar Chef Bogdan Ciubotariu creează cu multă măiestrie și pasiune preparate surprinzătoare și de cea mai bună calitate.

De la mâncare tradițională românească, la rețete exotice sau sofisticate, Salt and Pepper Catering Bucuresti este partenerul de nădejde pentru evenimente inedite și pentru experiențe vibrante. Vă invităm să vă convingeți și să vă bucurați de servicii de cat

Suna acum
Locatie