LOGISTICA

SERVICII DE LOGISTICA

Echipa Salt and Pepper Catering  va propune servicii complete de inchiriere logistica si decor si oferim tot ceea ce este necesar pentru amenajarea personalizata a spatiilor de evenimente in functie de tipul si de dimensiunea acestuia, consultanta pentru alegerea celei mai eficiente si sigure solutii de montaj, inventar variat, intretinut si updatat la tendintele momentului.

Va oferim toate informatiile si sfaturile de care aveti nevoie pentru a face alegerile potrivite evenimentului dumneavoastra.

Gasim solutii rapide si ne adaptam situatiilor neprevazute si schimbarilor de moment.

Va punem la dispozitie  o echipa creativa cu peste 15 ani experienta in domeniul organizarii si inchirierii de logistica in cadrul evenimentelor corporate, private si publice .

Servicii de inalta calitate ce aduc plus valoare in cadrul oricarui eveniment.

Portofoliul nostru de evenimente s-a imbogatit considerabil cu noi provocari carora am reusit sa le facem fata cu brio : Nunti cu sute de invitati, petreceri de Craciun sau Revelion organizate in aer liber, lansari de produse, targuri, concerte, evenimente pe varf de munte si multe altele, insa cu siguranta viitorul ne va surprinde si cu alte surprize pe care abia asteptam sa le solutionam cu drag in echipa.

Logistica catering, Corturi, Decoratiuni, Mobilier interior/exterior, Setup masa si bufet, Mese cocktail, Scaune banqueting, Scaune office, Scaune chiavari Mese rotunde, Mese dreptunghiulare, Mese si banci berarie, Accesorii flori, Accesorii textile, Delimitare spatii, Sfesnice, Umbrele soare, Covoare si mochete, etc.

Servicii complete de catering profesionist pentru evenimente private si corporate

cocktail-uri, coffee break, catering pentru birou, concerte si logistica aferenta sustinerii evenimentelor.

Pasionați de ceea ce facem în arta culinară, găsim rețeta ideală pentru ca dorințele dvs să se transforme în preparate delicioase, personalizate fiecărui eveniment.
Salt and Pepper Catering Bucuresti ofera servicii de catering profesionist, fiind primii care au introdus in Romania conceptul de food design.
Experiența în gastronomie, dar și în ritualul servirii ne recomandă să fim partenerii dvs pentru cele mai importante momente, fie că este vorba de plan personal sau profesional, fie că este vorba de un eveniment corporate, eveniment tematic, o aniversare, o nunta, un botez sau orice tip de petrecere.
Suna acum
Locatie