Profesionisti in catering de 20 ani in Romania

Catering Salt and Pepper Bucuresti

Imbinam experienta in catering

Seriozitate. Îmbinăm experiența în catering, gastronomie, dar și în ritualul servirii cu atenția la fiecare detaliu. Cei mai talentați bucătari oferă un meniu variat și creativ care acoperă orice zonă culinară dorită de clienții noștri, de la mâncare tradițional romanească la rețete exotice sau sofisticate.

Misiunea noastră:

Oferim servicii de catering adaptate oricărui tip de eveniment. Experiența ne-a arătat că parteneriatele eficiente se transformă în prietenii frumoase. Iar primul pas a fost ambiția de a atinge perfecțiunea în a crea evenimentul dorit de dvs.

salt-pepper

Servicii de catering de cea mai înalta calitate

Profesionalism. Pasiunea, experienta și profesionalismul ne recomanda sa va oferim servicii de catering de cea mai înaltă calitate. Găsim reţeta ideală pentru ca dorinţele dvs să se transforme în preparate delicioase, personalizate fiecărui eveniment.
Acceptăm cele mai creative idei pentru ca tematica evenimentului să fie inedită, iar rezultatul cu adevărat unic.

Sandwich - Salt and Pepper Catering Bucuresti

Portofoliu

Calitate. Nu suntem doar sarea și piperul în bucate! Prin serviciile de catering profesionist pe care le oferim putem spune ca suntem sarea, piperul, și bucatele pentru clienții noștri cărora le mulțumim pentru încrederea acordată.

Albume foto cu evenimentele realizate de noi găsiți aici.

Am avut plăcerea să colaborăm cu:
Duminica în familie cu Mihaela Radulescu, Antena 1
Confidențial, la Antena 2 alături de Cristi Brancu și Oana Turcu,

Concerte- Lenny Kravitz, Def Leppard, Metallica, Black Eyed Peas, Massive Attack, Roisin Murphy, RBD.

Salt and Pepper Catering Bucuresti – 0761 132 597

Servicii complete de catering profesionist pentru evenimente private si corporate, cocktail-uri, coffee break, catering pentru birou, concerte si logistica aferenta sustinerii evenimentelor.

Salt and Pepper Catering Bucuresti oferă servicii de catering profesionist, fiind primii care au introdus în Romania conceptul de food design. Suntem alături de dvs în cele mai importante momente, fie că este vorba de plan personal sau profesional, fie că este vorba de un eveniment corporate, eveniment tematic, o aniversare, o nunta, un botez sau orice tip de petrecere.

Suna acum
Locatie