EVENT PLANNER

SERVICII DE EVENT PLANNER

Evenimentele reusite sunt cartea noastra de vizita!

Mediul in care traim este intotdeauna un prilej de sarbatoare.

De la petreceri de botez,nunta,aniversare,lansari de produse,magazine,companii, publicitate, pana la evenimente in aer liber de mare anvergura.

Organizarea unui eveniment este solicitant si necesita timp, planificare pana la cel mai mic detaliu, idei creative, experienta si gestionarea situatiilor imprevizibile.

Alege sa fii invitat la propriul eveniment si lasa grijile si responsabilitatea pe umerii nostri.

Oferim consultanta cu privire la organizarea si buna desfasurare a intregului eveniment, intrucat fiecare petrecere este unica si croita sa reprezinte fiecare client in parte.

Propunem solutii, concepte personalizate si  oferim suport in planificarea evenimentului dorit, astfel incat totul sa se desfasoare armonios in acord cu dorintele si asteptarile stabilite impreuna.

Vom stabili impreuna toate detaliile fie ca este vorba despre petrecere privata sau petrecere corporate, oferim un singur punct de contact pentru eventuale intrebari sau solicitari si coordonam echipa pentru a ne asigura ca evenimentul va decurge perfect.Va puteti baza pe o echipa de profesionisti, gata sa va ghideze in crearea unui eveniment memorabil.

Servicii complete de catering profesionist pentru evenimente private si corporate

cocktail-uri, coffee break, catering pentru birou, concerte si logistica aferenta sustinerii evenimentelor.

Pasionați de ceea ce facem în arta culinară, găsim rețeta ideală pentru ca dorințele dvs să se transforme în preparate delicioase, personalizate fiecărui eveniment.
Salt and Pepper Catering Bucuresti ofera servicii de catering profesionist, fiind primii care au introdus in Romania conceptul de food design.
Experiența în gastronomie, dar și în ritualul servirii ne recomandă să fim partenerii dvs pentru cele mai importante momente, fie că este vorba de plan personal sau profesional, fie că este vorba de un eveniment corporate, eveniment tematic, o aniversare, o nunta, un botez sau orice tip de petrecere.
Suna acum
Locatie