EVENT PLANNER

SERVICII DE EVENT PLANNER

In cadrul planificarii oricarui eveniment , echipa Salt & Pepper Catering ofera consultanta cu privire la organizarea si buna desfasurare a evenimentului, intrucat petrecerea este unica si croita sa reprezinte fiecare client in parte.

Vom stabili impreuna detaliile evenimentului, pentru orice tip de petrecere, oferind un singur punct de contact pentru eventuale intrebari sau solicitari si coordonam echipa pentru a ne asigura ca evenimentul va decurge perfect.

Servicii complete de catering profesionist pentru evenimente private si corporate

cocktail-uri, coffee break, catering pentru birou, concerte si logistica aferenta sustinerii evenimentelor.

Pasionați de ceea ce facem în arta culinară, găsim rețeta ideală pentru ca dorințele dvs să se transforme în preparate delicioase, personalizate fiecărui eveniment.
Salt and Pepper Catering Bucuresti ofera servicii de catering profesionist, fiind primii care au introdus in Romania conceptul de food design.
Experiența în gastronomie, dar și în ritualul servirii ne recomandă să fim partenerii dvs pentru cele mai importante momente, fie că este vorba de plan personal sau profesional, fie că este vorba de un eveniment corporate, eveniment tematic, o aniversare, o nunta, un botez sau orice tip de petrecere.
Suna acum
Locatie