Bucatari din 1972 –   Chef Bogdan Ciubotariu & Salt and Pepper Catering

Creatorul Salt and Pepper Catering Bucuresti este Bogdan Ciubotariu, chef profesionist cu o experienta culinara de peste 20 ani in domeniu. Pasiunea si viziunea sa au avut ca rezultat in primul rand introducerea conceptului de finger food design pe piata romaneasca.

Dupa ce a trecut in CV-ul sau joburi pentru branduri renumite in intreaga lume precum Marriot, Intercontinental, Hilton sau Crowne Plaza si dupa ce a dobandit cunostinte la cel mai intalt nivel in Statele Unite ale Americii si Marea Britanie, Bogdan Ciubotariu s-a hotarat sa isi deschida propria afacere.

 “Am inteles necesitatea brandurilor, dar si a persoanelor de a crea evenimente unice. Experiența mi-a confirmat că parteneriatele eficiente se transformă în prietenii frumoase, iar primul pas a fost ambiția de a crea evenimente memorabile.

Cred cu tărie că detaliile sunt extrem de importante, astfel incat eu cat si echipa mea acordam atenție si timp fiecărei etape a muncii noastre. “

SERVICII SALT AND PEPPER CATERING

Servicii complete de catering profesionist pentru evenimente private si corporate

cocktail-uri, coffee break, catering pentru birou, concerte si logistica aferenta sustinerii evenimentelor.

Pasionați de ceea ce facem în arta culinară, găsim rețeta ideală pentru ca dorințele dvs să se transforme în preparate delicioase, personalizate fiecărui eveniment.
Salt and Pepper Catering Bucuresti ofera servicii de catering profesionist, fiind primii care au introdus in Romania conceptul de food design.
Experiența în gastronomie, dar și în ritualul servirii ne recomandă să fim partenerii dvs pentru cele mai importante momente, fie că este vorba de plan personal sau profesional, fie că este vorba de un eveniment corporate, eveniment tematic, o aniversare, o nunta, un botez sau orice tip de petrecere.

CATERING EVENIMENTE

Servicii complete de catering

COCKTAIL BAR

Servicii complete cocktail bar

LOGISTICA

Servicii de ligistica

EVENT PLANNER

Servicii event planner

ARANJAMENTE FLORALE

Servicii event planner

Suna acum
Locatie