COCKTAIL BAR

SERVICII DE COCKTAIL BAR

Barul mobil  a devenit un “must have” al celor mai memorabile petreceri.

Experienta ne-a demonstrat ca o conversatie buna in cadrul unui eveniment este intotdeauna insotita si de o bautura deosebita.

Salt & Pepper Catering va pune la dispozitie servicii de Cocktail Bar profesionist fie ca este vorba despre evenimente private sau corporate.

Barul este deservit de barmani specializati in arta prepararii bauturilor si inzestrati cu pasiune, seriozitate, atentie la detalii si nevoi, ceea ce ne recomanda ca fiind potriviti pentru a satisface chiar si cele mai exigente gusturi.

Meniul este personalizat in functie de fiecare eveniment, bauturile sunt de inalta calitate, iar cocktail-urile inedite si decorate cu fructe proaspete.

Impreuna cu barmanii nostri realizam un meniu original, plin de culoare si bun gust tinand cont de dorintele dumneavoastra dar si de bugetul evenimentului.

Barul este echipat complet, iar aspectul acestuia se poate schimba in functie de tematica petrecerii.

Pentru ca suntem creativi, entuziasmati si deschisi provocarilor, am conceput si o serie de alte servicii adiacente la fel de efervescente: lemonade bar, coffee bar, gentleman”s corner si flair bartending.

Daca va doriti un cocktail bar mobil pentru nunta, botez, aniversare, petreceri private, petreceri corporate, serviciile Salt & Pepper Catering sunt alegerea potrivita.

Servicii complete de catering profesionist pentru evenimente private si corporate

cocktail-uri, coffee break, catering pentru birou, concerte si logistica aferenta sustinerii evenimentelor.

Pasionați de ceea ce facem în arta culinară, găsim rețeta ideală pentru ca dorințele dvs să se transforme în preparate delicioase, personalizate fiecărui eveniment.
Salt and Pepper Catering Bucuresti ofera servicii de catering profesionist, fiind primii care au introdus in Romania conceptul de food design.
Experiența în gastronomie, dar și în ritualul servirii ne recomandă să fim partenerii dvs pentru cele mai importante momente, fie că este vorba de plan personal sau profesional, fie că este vorba de un eveniment corporate, eveniment tematic, o aniversare, o nunta, un botez sau orice tip de petrecere.
Suna acum
Locatie