Chef Bogdan Ciubotariu

Chef Bogdan Ciubotariu

Creatorul Salt and Pepper Catering Bucuresti este Bogdan Ciubotariu, chef profesionist cu o experienta culinara de peste 20 ani in domeniu. Pasiunea si determinarea sa au avut ca rezultat in primul rand introducerea conceptului de finger food design pe piata romaneasca. Chef Ciubotariu a inteles necesitatea brandurilor, dar si a persoanelor de a crea evenimente unice.

Dupa ce a trecut in CV-ul sau joburi pentru branduri renumite in intreaga lume precum Marriot, Intercontinental, Hilton sau Crowne Plaza si dupa ce a dobandit

cunostinte la cel mai intal nivel in Statele Unite ale Americii si Marea Britanie, Bogdan Ciubotariu s-a hotarat sa isi deschida propria afacere.

Salt and Pepper Catering inseamna servicii de catering special pentru orice tip de eveniment, fie ca este vorba despre zona corporate sau privata.

Intelegand ca detaliile sunt extrem de importante in acest domeniu, Chef Ciubotariu a introdus pentru prima data pe piata din Romania conceptul de finger food design si personalizarea pana la cel mai mic detaliu al oricarui eveniement. A dezvoltat totul pe valori ce fac parte din filosofia sa de business: atentia la fiecare detaliu, unicitatea, calitatea, diferentierea, rafinamentul, creativitatea, promptitudinea, eficienta, seriozitatea.
Bogdan Ciubotariu a reusit sa puna sarea si piperul necesare in paleta de servicii de catering.
Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati pagina de Portofoliu Salt and Pepper Catering Bucuresti.

Salt and Pepper Catering Bucuresti – 0761 132 597

Servicii complete de catering profesionist pentru evenimente private si corporate, cocktail-uri, coffee break, catering pentru birou, concerte si logistica aferenta sustinerii evenimentelor.

Pasionați de ceea ce facem în arta culinară, găsim rețeta ideală pentru ca dorințele dvs să se transforme în preparate delicioase, personalizate fiecărui eveniment.
Salt and Pepper Catering Bucuresti ofera servicii de catering profesionist, fiind primii care au introdus in Romania conceptul de food design.
Experiența în gastronomie, dar și în ritualul servirii ne recomandă să fim partenerii dvs pentru cele mai importante momente, fie că este vorba de plan personal sau profesional, fie că este vorba de un eveniment corporate, eveniment tematic, o aniversare, o nunta, un botez sau orice tip de petrecere.

Suna acum
Locatie