Cine suntem

Telefon: 0761 132 597

www.saltandpeppercatering.ro

Seriozitate

Îmbinăm experiența celor mai talentați bucătari cu atenția la fiecare detaliu. Oferim servicii de catering adaptate oricărui tip de eveniment. Meniul variat și creativ acoperă orice zonă culinară dorită de clienții noștri, de la mâncare tradițional romanească la rețete exotice sau sofisticate

Misiunea Noastra

Experiența ne-a arătat că parteneriatele eficiente se transformă în prietenii frumoase. Iar primul pas a fost ambiția de a atinge perfecțiunea în a crea evenimentul dorit de dvs.

Credem cu tărie că perfecțiunea stă în detalii, așa că acordăm egală importanță și atenție fiecărei etape a muncii noastre. Astfel, fiecare ingredient este atent selecționat, încât totul să fie proaspăt, natural și de cea mai bună calitate. Produsele finale sunt livrate apoi rapid, în condiții de maximă siguranță și sunt prezentate creativ și servite impecabil, elegant.

Salt and Pepper Catering Bucuresti – 0761 132 597

Servicii complete de catering profesionist pentru evenimente private si corporate, cocktail-uri, coffee break, catering pentru birou, concerte si logistica aferenta sustinerii evenimentelor.

Pasionați de ceea ce facem în arta culinară, găsim rețeta ideală pentru ca dorințele dvs să se transforme în preparate delicioase, personalizate fiecărui eveniment.
Salt and Pepper Catering Bucuresti ofera servicii de catering profesionist, fiind primii care au introdus in Romania conceptul de food design.
Experiența în gastronomie, dar și în ritualul servirii ne recomandă să fim partenerii dvs pentru cele mai importante momente, fie că este vorba de plan personal sau profesional, fie că este vorba de un eveniment corporate, eveniment tematic, o aniversare, o nunta, un botez sau orice tip de petrecere.

Suna acum
Locatie