Catering de evenimente

Telefon: 0761 132 597

www.saltandpeppercatering.ro

 

Catering profesionist pentru evenimente private si corporate si logistica aferenta sustinerii evenimentelor.

Pasionaţi de ceea ce facem în arta culinară, găsim reţeta ideală pentru ca dorinţele dvs să se transforme în preparate delicioase, personalizate fiecărui eveniment. Experiența în gastronomie, dar și în ritualul servirii ne recomandă să fim partenerii dvs pentru cele mai importante momente, fie că este vorba de plan personal sau profesional.
Acceptăm cele mai creative idei pentru ca tematica evenimentului să fie inedită, iar rezultatul cu adevărat unic.
Ne interesează să construim împreună un eveniment care să țină cont de identitatea dvs și a brandului dvs, astfel încât gastronomic să transmitem mesajul pe care vi l-ați dorit.
Vă invităm să vă convingeți și să vizitați pagina noastră de portofoliu.
Toate preparatele sunt produse în bucătăria proprie, conform normelor și standardelor europene, certificate prin normele HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). Iar pentru că ne respectăm clienții și noi înșine suntem adepții unei alimentații sănătoase, nu folosim aditivi alimentari!

Salt and Pepper Catering Bucuresti – 0761 132 597

Catering profesionist pentru evenimente private si corporate, catering la birou, cocktail-uri, coffee break, concerte si logistica aferenta sustinerii evenimentelor.

Salt and Pepper Catering Bucuresti ofera servicii de catering profesionist de evenimente, fiind primii care au introdus in Romania conceptul de food design.
Experiența de 17 ani în gastronomie, dar și în ritualul servirii ne recomandă să fim partenerii dvs pentru cele mai importante evenimente, fie că sunt evenimente private, fie că sunt evenimente corporate, evenimente tematice, o aniversare, o nunta, un botez sau orice tip de petrecere.

Pasionați de ceea ce facem în arta culinară, găsim rețeta ideală pentru ca dorințele dvs să se transforme în preparate delicioase, personalizate fiecărui eveniment.

Suna acum
Locatie