ARANJAMENTE FLORALE

SERVICII DE ARANJAMENTE FLORALE

Aranjamentele florale  sunt menite sa transmita prin fiecare detaliu , emotii si amintiri pentru o viata.Fiecare eveniment in parte este important pentru noi, de aceea,  fie ca este vorba despre o nunta, un botez sau o petrecere aniversara, ne dorim ca toti invitatii sa se simta speciali intr un decor de poveste..Echipa noastra stabileste intregul proiect in cadrul unei intalniri, timp in care ascultam dorintele si punem impreuna la punct detaliile evenimentului mult asteptat.

Servicii complete de catering profesionist pentru evenimente private si corporate

cocktail-uri, coffee break, catering pentru birou, concerte si logistica aferenta sustinerii evenimentelor.

Pasionați de ceea ce facem în arta culinară, găsim rețeta ideală pentru ca dorințele dvs să se transforme în preparate delicioase, personalizate fiecărui eveniment.
Salt and Pepper Catering Bucuresti ofera servicii de catering profesionist, fiind primii care au introdus in Romania conceptul de food design.
Experiența în gastronomie, dar și în ritualul servirii ne recomandă să fim partenerii dvs pentru cele mai importante momente, fie că este vorba de plan personal sau profesional, fie că este vorba de un eveniment corporate, eveniment tematic, o aniversare, o nunta, un botez sau orice tip de petrecere.
Suna acum
Locatie