VIP Ballroom by S & P

Telefon: 0761 132 597

www.saltandpeppercatering.ro

Pentru ca ne-am dorit sa va oferim si mai mult iar cerintele au fost tot mai multe, la doi ani dupa inaugurarea primului Ballroom Salt & Pepper, am deschis usile celui de-al doilea salon Salt & Pepper –  V.I.P. Ballroom by S&P.

Aflandu-se in aceeasi locatie, cu primul salon, dar la etaj, beneficiaza de aceeasi fatada grandioasa.

Cu un design inovator, V.I.P. Ballroom by S&P, transforma orice tip de petrecere intr-un eveniment unic, de gala.

Pentru ca a te respecta inseamna sa-i respecti pe cei din jurul tau, V.I.P. Ballroom by S&P a fost proiectat sa puna accent atat pe latura vizuala, cat si pe starea interioara a invitatilor, pentru a trai momente speciale si a fi un invitat V.I.P.

Cu o capacitate de 150 de persoane seating si 250 de persoane standing, V.I.P. Ballroom by S&P este gata sa gazduiasca orice gen de evenimente private sau corporate. Salonul dispune de climatizare, internet wifi, microfon, proiector imagini, flipchart, aranjament sala tip teatru, office, cocktail sau cabaret.

V.I.P. Ballroom by S&P - front view

catering nunta12

Evenimente business & corporate ce pot fi organizate aici: conferinte, intalniri de afaceri, training-uri, workshop-uri, prezentari de moda, lansari de produse firme si servicii noi, receptii, petreceri de final de an, cocktail-uri, etc.

Evenimente private ce pot fi organizate aici : nunti, petreceri de botez, majorate, baluri, serbari, petrecere Revelion, etc.

Evenimente in aer liber ce pot fi organizate pe terasa : cocktail-uri, prezentari de moda, lansari auto, spectacole artistice, etc.

Salonul este situat la etaj si dispune la intrarea principala de o terasa spatioasa si parcare incapatoare, monitorizata video.

 

V.I.P. Ballroom by S&P poate fi vizionat in orice zi a saptamanii in intervalul orar 12:00-20:00 la adresa : Blvd. Bucurestii Noi, nr. 48, sector 1, Bucuresti.

Contacteaza-ne telefonic pe nr. 0761 132 597 pentru a stabili o vizita si a afla zilele disponibile din anul curent si urmator.

Salt and Pepper Catering Bucuresti – 0761 132 597

Servicii complete de catering profesionist pentru evenimente private si corporate, cocktail-uri, coffee break, catering pentru birou, concerte si logistica aferenta sustinerii evenimentelor.

Pasionați de ceea ce facem în arta culinară, găsim rețeta ideală pentru ca dorințele dvs să se transforme în preparate delicioase, personalizate fiecărui eveniment.
Salt and Pepper Catering Bucuresti ofera servicii de catering profesionist, fiind primii care au introdus in Romania conceptul de food design.
Experiența în gastronomie, dar și în ritualul servirii ne recomandă să fim partenerii dvs pentru cele mai importante momente, fie că este vorba de plan personal sau profesional, fie că este vorba de un eveniment corporate, eveniment tematic, o aniversare, o nunta, un botez sau orice tip de petrecere.

Suna acum
Locatie