Salt & Pepper Ballroom

Telefon: 0761 132 597

www.saltandpeppercatering.ro

Dupa un lung sir de evenimete organizate in “sistem corporate” (peste o mie), solicitarile clientilor au devenit tot mai complexe, astfel ca mereu a trebuit sa ne reinventam.

In anul 2012 Salt & Pepper Catering inaugureaza in Bucuresti primul salon de evenimente – Salt & Pepper Ballroom, urmat de V.I.P. Ballroom in anul 2014.

Avand o arhitectura impunatoare datorita dimensiunilor salonului, prima impresie este efectul “wow”. Cu o istorie impresionanta, datand din anul 1954 “Casa de Cultura ulterior Modern Club” si actual Salt & Pepper Ballroom, perioada cu o incarcatura sentimentala deosebita, locatia si-a pastrat de-a lungul timpului atat momentele deosebite traite in acele vremuri cat si cele traite in prezent.

Frumusetea epocii respective se regaseste si acum prin detalii ca: scena, nopti in stil cabaret, baluri mascate, evenimente culturale. Toate aceste momente deosebite au renascut prin creativitatea salonului Salt & Pepper

Ballroom -ul Salt & Pepper poate gazdui pana la 300 de persoane seating si 800 de persoane standing. Sala dispune de o zona lounge foarte spatioasa cu vedere catre terasa, garderoba, climatizare, internet wi-fi, scena si dressing room pentru artisti, ring de dans, moving head-uri, sonorizare, cocktail-bar, bucatarie proprie.

Salt & Pepper Ballroom - front view

catering nunta12

Cu un design modern si o arhitectura regala, Ballroom -ul Salt & Pepper este potrivit pentru orice tip de eveniment private sau corporate.

Evenimente business & corporate ce pot fi organizate aici: conferinte, intalniri de afaceri, training-uri, workshop-uri, prezentari de moda, lansari de produse firme si servicii noi, receptii, petreceri de final de an, cocktail-uri, etc.

Evenimente private ce pot fi organizate aici : nunti, petreceri de botez, majorate, baluri, serbari, petrecere Revelion, etc.

Evenimente in aer liber ce pot fi organizate pe terasa : cocktail-uri, prezentari de moda, lansari auto, spectacole artistice, etc.

Salonul este situat la parter si dispune la intrarea principala de o terasa spatioasa si parcare incapatoare, monitorizata video.

Salt & Pepper Ballroom poate fi vizionat in orice zi a saptamanii in intervalul orar 12:00-20:00 la adresa : Blvd. Bucurestii Noi, nr. 48, sector 1, Bucuresti.

Contacteaza-ne telefonic pe nr. 0761 132 597 pentru a stabili o vizita si a afla zilele disponibile din anul curent si urmator.

Salt and Pepper Catering Bucuresti – 0761 132 597

Servicii complete de catering profesionist pentru evenimente private si corporate, cocktail-uri, coffee break, catering pentru birou, concerte si logistica aferenta sustinerii evenimentelor.

Pasionați de ceea ce facem în arta culinară, găsim rețeta ideală pentru ca dorințele dvs să se transforme în preparate delicioase, personalizate fiecărui eveniment.
Salt and Pepper Catering Bucuresti ofera servicii de catering profesionist, fiind primii care au introdus in Romania conceptul de food design.
Experiența în gastronomie, dar și în ritualul servirii ne recomandă să fim partenerii dvs pentru cele mai importante momente, fie că este vorba de plan personal sau profesional, fie că este vorba de un eveniment corporate, eveniment tematic, o aniversare, o nunta, un botez sau orice tip de petrecere.

Suna acum
Locatie