Inchiriere logistica

Telefon: 0761 132 597

www.saltandpeppercatering.ro

Serviciile de inchiriere logistica si mobilier restaurant sunt asigurate de catre partenerul nostru din grup, Logist Events Solutions.

Puteti inchiria logistica si mobilier de restaurant pentru evenimente private şi corporate, concepte şi tematici personalizate. De asemenea va sunt oferite soluţii de organizare şi management de calitate, servicii de consiliere si supervizare. Logist Events Solutions organizeaza evenimente şi ofera pentru închiriere logistică oriunde în România.

Mai multe detalii şi fotografii găsiţi aici: www.logist.ro

Sfesnic de masa

Sfesnic de masa

Masa cocktail

inchiriere-mese-cocktail-3

Scaune chiavari

Scaune chiavari

Salt and Pepper Catering Bucuresti – 0761 132 597

Servicii complete de catering profesionist pentru evenimente private si corporate, cocktail-uri, coffee break, catering pentru birou, concerte si logistica aferenta sustinerii evenimentelor.

Pasionați de ceea ce facem în arta culinară, găsim rețeta ideală pentru ca dorințele dvs să se transforme în preparate delicioase, personalizate fiecărui eveniment.
Salt and Pepper Catering Bucuresti ofera servicii de catering profesionist, fiind primii care au introdus in Romania conceptul de food design.
Experiența în gastronomie, dar și în ritualul servirii ne recomandă să fim partenerii dvs pentru cele mai importante momente, fie că este vorba de plan personal sau profesional, fie că este vorba de un eveniment corporate, eveniment tematic, o aniversare, o nunta, un botez sau orice tip de petrecere.

Suna acum
Locatie